onsdag 22 september 2010

Sjukförsäkring/klamydiabrev

Det blossade upp ett fall strax innan valet gällande en svårt sjuk kvinna som skulle bli av med sin sjuksskrivning (så lät det först). Källorna till artiklarna har hela tiden varit kvinnansdotter, några skriftliga beslut har inte presenterats så det har varit väldigt svårt att värdera informatonen, dels från dottern samt från försäkringskassan som inte kan säga flaska utan att bryta mot sekretessen så det är rätt omöjligt att få grepp på situationen.

På s-info går man givetvis i spinn och kastar så mycket skit man kan på Fredrik R. De som ställer sig frågande till vad de skriver får givetvis inte svar på deras ifrågasättanden utan önskas sjukdom och olycka så de skall lära sig uppskatta sossesamhälle.

Jag hoppas att det skall lösa sig för kvinnan som fått problem med FK, jag tror även att det kommer lösa sig. Senare artiklar har visat att hon fått avslag på permanent sjukersättning (tidigare sjukpension) och skall nu prövas mot arbetsmarknaden. Hon kommer förmodligen bedömas att inte ha någon arbetsförmåga och komma tillbaka till försäkringskassan och få ersättning där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar