tisdag 9 november 2010

Nya miljöpartiet moderaterna..

I stockholm har fullmäktige beslutat att bygga en ny stadsdel enl DN http://www.dn.se/sthlm/press-pa-boende-om-sund-livsstil-1.1204896 där krav ställs på de boende.

"Det räcker inte att bara betala hyran. I den nya stadsdelen Norra Djurgårdsstaden i Stockholm förväntas de boende leva ett grönt liv och motionera. Sopsortera. Äta rätt. Åka kollektivt eller cykla. Handla miljömärkt. Motionera. Ingå i en bilpool. Umgås med grannarna.
Nyligen klubbade kommunfullmäktige – i stort sett utan Debatt – ett miljöprogram för Stockholms nya prestigeprojekt, den högprofilerade Norra Djurgårdsstaden.
De som flyttar in måste, enligt Stockholms stad, fås att förstå och engagera sig."

Man  blir mörkrädd att moderata politeiker driver detta projekt. Är det en stadsdel för den politiskt korrekta människan, lite finare lite bättre? Om man flyttar dit skall man fås  att förstå och engagera sig, kommer skolorna i området vara extra indoktrinerande i den gröna läran? Kommer det få ätas kött där? Det måste komma ett liberalt alternativ i svensk politik snart.

Dags att gå ut och nöjesköra bil och ta en cigg

2 kommentarer:

  1. Just det. Men tänk på vilket bidrag till den globala uppvärmningen detta påhitt kommer att medföra. Alla tokar som nu kommer att svettas med spadar och hackor!

    SvaraRadera